Blog | MG Interieurs

Blog | MG Interieurs

2018? Colorblocking, natuur en nog veel meer!

WonenPosted by Ans Van Eccelpoel 23 Sep, 2017 13:29

Het is nog maar september maar wij denken al volop aan de komende jaren! Hoewel 2017 niet zoveel verschilde van 2016, zorgt 2018 voor een totale nieuwe look. Wat zijn de kleuren, materialen en design van 2018? Wij delen het allemaal met jou mee!

De hipste kleuren

Wie onlangs nog eens een meubel of design winkel is ingestapt zal het al weten. Metalen zijn in. Maar vergis je niet! Het zijn vooral de zwarte en gouden metalen. Een stalen mand in het goud of verlichting in blinkend zwart? Twijfel niet, in 2018 ga je niets anders zien. Maar is dit toch niet iets voor jou? Geen probleem! Naast al deze metalen kleuren past ook nog wel wat anders.

Tijden komen terug. Ben je fan van de jaren ’70 & ’80? Dan wordt 2018 jouw jaar! Oud roze, beige en bruine tinten zijn allemaal weer in de mode. Je gaat alle soorten verschillende meubels en accessoires vinden in deze kleuren of varianten erop. Maar dat is wat meer jaren ’70. Wil je iets meer van de jaren ’80 zien? Wel, dat is zeer simpel. Felle kleuren zijn perfect om je huis af te maken! Een basiskleur zoals zwart of wit in combinatie met een felle kleur zoals rood, geel of blauw geeft jouw interieur net dat tikkeltje meer.

De mooiste materialen

Al de mooie kleurcombinaties die je hierboven kon lezen, zijn ideaal om te combineren met de mooiste materialen. En dan zeker de natuurlijke! Een subtiele vorm van hout in je interieur kan zeker niet missen. Dat kan zeer simpel zijn. Een donker hout fruitmandje op je aanrecht of een salontafel in het mooiste hout. Moeilijk wordt 2018 alvast niet!

Van hout naar natuursteen. Marmer is al enkel jaren weer fel in de mode. Je ziet veel juwelen en telefoonhoesjes met deze bedrukking. Maar het is ook zeker super mooi in je huis. Een marmeren keukenblad of een tafeltje uit marmer naast je zetel.

Liever wat meer design?

Ook aan iedereen die houdt van design wordt 2018 jou top jaar. Grafische, geometrische en natuur geïnspireerde prints, het kan allemaal! Een print van bladeren, bloemen of dieren? Het komende jaar kan je daar helemaal niets mee fout doen. Maar als u het liever wat strakker hebt met vierkanten, driehoeken en meer geometrie, kan dat ook perfect!

Het blijft jouw huis

Dit zijn dan misschien wel de trends van 2018 en je denkt misschien al meteen aan breken en verbouwen. Maar weet dat jouw stijl altijd de beste stijl is voor jouw interieur!  • Comments(0)//blog.mginterieurs.be/#post0