Blog | MG Interieurs

Blog | MG Interieurs

Koken met een stoomoven. Waarom?

KeukensPosted by Ans Van Eccelpoel 21 Jul, 2018 11:36

Er zijn een aantal goede redenen om toch maar eens na te denken om een stoomoven in je keuken te plaatsen. Wij lijsten het voor je op en delen ook de lekkerste receptjes mee die je er in kan klaarmaken. Jummie!

Waarom een stoomoven?

Geur, kleur en smaak

Gerechten uit de stoomoven zitten altijd boordevol smaken. Met een stoomoven blijven alle producten zacht en accentueren ze de aroma’s. Je zal dus zeker nieuwe smaken ontdekken.

Vitamientjes

Koken met stoom behoudt alle vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Het is dus super gezond!

Gewoon makkelijk

Groenten, vlees, … in een schaaltje met eventueel wat kruiden en de stoomoven in. Makkelijker dan dat kan het toch niet. (En je kan je eten ook niet laten aanbranden 😉 )

De lekkerste receptjes

Welke gerechten kan je nu allemaal maken in de stoomoven? Van asperges tot chocoladecake en van een volledige kip tot crème brûlée. Ontdek de heerlijkste receptjes hieronder:

- Asperges in de stoomoven

- Chocoladecake

- Crème Brûlée met kaneel

- Eierpotje met garnalen

- Gestoomde zalm met spinazie, tomaat en roomkaas

- Hartige taart met asperges en zalm

- Soufflé van prei, spek en ham

- Zeeduivel met mosterdsaus en groenten tagliatelle

Welk receptje ga jij uittesten?







  • Comments(0)//blog.mginterieurs.be/#post8