Blog | MG Interieurs

Blog | MG Interieurs

Dressings op jouw maat

WonenPosted by MG Interieurs 21 Aug, 2018 17:24

Heb jij teveel kleren, staat jouw kast vol met schoenen van je vrouw of heeft je man een hele kastroede ingepalmd met zijn hemden? Dan is deze blogpost iets voor jou! Want heb je misschien al eens gedacht aan uitbreiding? Want een (grote) dressing is hier het antwoord.

Open of gesloten?

Een dressings zou natuurlijk de perfecte oplossing zijn. En zeker als je er de ruimte voor hebt! Maar ruimte is hier niet het enigste voordeel. Bij een open dressings zijn visibilteit en gebruiksgemak de grootste voordelen. (Wie ziet er nou niet graag al die prachtige kleedjes hangen? 😉) Maar een open dressing heeft toch ook zijn nadelen. Het daglicht dat op jou kleding valt, kan na een verloop van tijd het weefsel aantasten. Ook stof wil je in je kast en op je kleding liever niet vinden.

Dus als je toch liever een gesloten dressing wil, is dat natuurlijk mogelijk. Zo kan je alles discreet opbergen en breng je rust in de kamer. (Nog een dikke plus, op deze deuren kan je een spiegel bevestigen. Zo win je op een andere plaats wat meer ruimte)

Ga je dan voor schuifdeuren of draaideuren? Het grootste voordeel van schuifdeuren is dat ze helemaal geen plaats vragen. Maar je kan ook nooit je volledige kast openzetten. Want de deuren overlappen elkaar steeds. Bij draaideuren kan je wel alles volledig openzetten. Maar dan is hier het nadeel dat het wel wat plaats vraagt. Dat zijn elementen die jij het beste tegen elkaar opweegt. Want was is het belangrijkste voor jou?

Afwerking?

In dressings kan je tal van verschillende accessoires plaatsen. Wil jij je schoenen graag op dezelfde plek als jouw kleding? Dan plaats je er toch een schoenrekje (of vijf) in. Als jij je kleren echt heel graag bewonderd kan je ook gebruik maken van ledverlichting. Dat geeft een ineens een “waaw” effect. Maar je kan natuurlijk ook gewoon kiezen voor extra lades voor je kousen of een gespecialiseerd rekje voor je dassen en riemen. (Een tip: Een uittrekbaar broekrek is ook vaak heel handig. Zo kan je al jouw broeken ophangen en verlies je niet te veel plaats.) De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Wat jij ook wil, wij maken het voor jou!

Hebben we je overtuigd? Ga dan nog maar eens goed schoppen, binnenkort heb je plaats genoeg! 😉  • Comments(0)//blog.mginterieurs.be/#post9