Blog | MG Interieurs

Blog | MG Interieurs

Throwback naar Batibouw

KeukensPosted by Ans Van Eccelpoel 03 Apr, 2018 18:15

Het is alweer een dikke maand geleden dat de grootste bouwbeurs van België begon. Wat heb je allemaal gemist, bijgeleerd en wat kunnen wij jou nu nog bieden van informatie? Dat ontdek je allemaal in deze blogpost.

Als specialist in keuken en kasten was Paleis 11 de place to be. Enkele van onze partners hadden er een prachtstand uitgebouwd. Zo was de stand van Constantino Belgium niet te missen. Met een hele wand vol marmeren plaatjes was dit een plek waar je wel een enkele tijd kon blijven staan en dingen bewonderen. Want je ook wil in jouw keuken of badkamer. De kans is groot dat je bij Constantino Belgium vindt wat je nodig hebt. Meer weten over Constantino Belgium en Silostone? Check dan zeker hun site.


Iets verder op stond de stand van Franke. Franke is een leverancier van spoelbakken en kranen. Goud, zilver, rond of vierkant. Wat jij zoekt, hebben zij in aanbieding. Wil jij graag meer te weten komen over Franke? Contacteer ons gerust of check hun site.


De stand die de grootste indruk heeft nagelaten was toch zeker de stand van Siemens. Zij toonden verschillende nieuwe technologische snufjes. Een camera in de frigo of een app waarmee je alle toestellen in de keuken bediend. Wij denken: “Dat is voor de verre toekomst”. Siemens denkt: “Wij zijn de toekomst, wij bieden het nu al aan”. En dat kunnen ze goed.

Met al deze technologieën wordt de keuken de hipste plek in jouw huis!

Batibouw 2018 was weer een geslaagde editie. Of je nu van technologie houdt of liever wat nog meer zelf doet in jouw keuken. Op Batibouw vind je altijd wat jij wil. Op naar een geslaagde editie van 2019! Dan kunnen we vanaf 21 februari tot 3 maart genieten van alweer nieuwe technologieën.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.